Haga är trevligt det!

Jo, min kära sambo lämnade dörren öppen imorse, och nu när vi hade snabbhandlat lite på lunchen inför imorrn så åkte vi hem med det. Då insåg vi att dörren stod öppen, den var alltså bara inte olåst.
 
Helt orört var det inne hos oss dock, TACK FÖR DET!

EMil och Pär oljade altan i lördags, och Pär fortsatte i söndags. Jag passade på att göra annat. Pär njuter av att vårda saker, olja, smörja in och så vidare. Sånt är skumt, men underbart att bo med.
Och Emil var ju alldeles under bar som frivilligt hjälpte till! Sicken hjälte. :)

Mamma och pappa gästade oss igår, vi bjöd på middag gentemot att mamma planterade lite. Blev skitfint!
Lättskött också. :)

Jag är grymt sugen på ett Nintendo Wii. :) Lurar lite på det. Fast först så skall bron fixas. Ska se vad dolda fel-färsäkrningen täcker, för det blir inte billigt! Så går det när det har fuskats förut. Grattis, du har vunnit en brödrost, som min chef brukar säga.

Annars leker livet finfint, vi lyxade på en Ben & Jerrys i söndags, det var ju glasssöndag. Chocolate Therapy. Jag säger bara, UNDERBART! Jag är såld. Skjut mig. :)

Har suttit coh käkat nåhgra rutor 70% nu, har en kaka i lådan för extremt sötsug, så att jag inte käkar nåt ännu sämre. :)

Näst sista dagen på jobbet denna vecka, det känns ju rätt trevligt. Man är liksom på bra humör och det gör inget att det strular när man vet att man snart får gå hem och ha helg. Och strulat har det gjort idag.

Pär har hittat en nu gammelbil också, så vi skall åka tåg ner mot SMålandsstenar någon helg framöver. Förmodligen nästa vecka. Det var inte så billigt heller, sen ska det ju köras hela vägen hem sen också. Satt och kollad epå SJ:s hemsida. Lite omgjord var den också. Vill även meddela att bilen ej har nån radio. 50 år gammal bil och ingen radio, och en väldig massa mil hem. Bara ljudet av förgasaren, som den nuvarande ägaren sa.
Det är inte alltid lätt. :)

Nu blir det fika här! Tack för det påhittet.

23 april

Nu var det ett tag sen igen. Hur gick det till? Passar på att skriva nu när jag sitter i kö till internsupporten. Har hunnit läsa de mest intressanta bloggarna redan, så vad annars?

Pressade apelsin imorse och blandade i min turkiska yoghurt, det var mumsigt!

Pär är tillbaka på jobbet, han har ju varit förkyld i ett par dagar och hållit sig hemma. Så jag passade på att ta en promenad runt Sidsjön igår med Rebecka. Sällskapet var bra, men det var blandat snö som man halkade runt i och lera. Så tinat som det är i resten av stan så trodde jag minsann att de skulle vara hyfsat torrt där med. Men inte!

Ídag blir det en tur till BelleVisage, och sen är det ju Grey's ikväll. Tror även att det blir en tur runt Alnö innan, Pär vill valla mersan. Är det fortfarande soligt så kan ju det vara mysigt!

Veckomatsedel skall göras också, lir storhandling till helgen. Plus Vårmässa. :D

15 april

Ben & Jerrys. GLASS! Snuskdyrt, men det ska tydligen vara värt det. Jag håller på att bearbeta Pär att testa nån gång. Får hjälp av en kollega nere i Gävle. Det verkar gå vägen. Vlken dröm för en glassfrälst, inte undra på att amerikanarna ökar i vikt. Jag förstår dem, när det finns så bra grejer att fylla magen med. :)

Idag ska jag göra viltskav, det nu. Misstänker att herr Pettersson kommer att bli överlycklig. :D

SKa försöka hinna med att laga nån annan mat också, matlådemat.

Sen blir det Morden i Midsomer. Jocke kommer, Emil också om han inte somnar.

För örvigt, jag är fett beroende av kanel.

Även att vi lyckades få käk av mamma och pappa igår, det var gott. Praktiskt framför allt, tills man inser att om man ej lagar mat så har man ingen lunch dagen efter. Men vi lyckades leta upp sambalkotletter som fanns i frysen. Måste nog rensa i den där frysen snart. Varför märker man inte lådorna?

Solen skiner för första gången på hela april idag känns det som. Underbart mysigt var det ute på lunchen, vi tog en promenad. Passade på att gå in verket och skriva under blanketter för att träda ur medlemskapet. Nu snart så.

14 april

Måndag igen! Dessa måndagar.. En händelserik helg, men en seg dator hemma bäddade inte för blogginlägg. Skall komplettera den där datorn lite efter löning så att den blir som ett skott. ;)

Smörgåstårta och princesstårta hos Pärs farmor i fredags, usch vad vi åt.

I lördags så sket vi i bilmässan, inte mig emot. Blev en snabb handling innan det var dags att laga lunch till Leo skulle komma. Det blev gott, grabbarna surrade bilar och drack kaffe som vanligt. Jag läste lite Leva & Bo och Härligt Hemma och gjorde inpass när det behövdes. :)

Har köpt vit sprayfärg, så nu ska här målas grejer. Kommer att bli kanon. På kvällen blev det spelkväll. Martina, Lisa, Emil, Jocke och NIklas kom. Skoj!

Vaknade relativt tidigt på söndagen, läste lite i sängen tills Pär kom på att han var sugen på att gå ut och jogga. Hur fan blir man sugen på det? Vad gjorde jag för att förtjäna honom?

Jag hängde på iaf, och fy HELVETE! Jag vet varför jag inte har sprungit förut. Vilken sjukt usel kondition jag har. Röven guppar, lugnorna dör. Och tillråga på allt så var det snöblandat regn som föll från skyn. Överlevde gjorde jag iaf, fan vad nöjd jag var sen när jag kom in. Men jag kan inte ens börja beskriva vilken träningsvärk jag har nu. Så fort jag suttit ner ett tag så är jag som en pensionär när jag reser mig.

Vi åt lite frukost och duschade, sen åkte vi till mamma och Rocky och tog sedan med oss dem till farmor och farfar. Vi fikade och surrade på tills det var dags att skjutsa hem mor och hund och åka iväg mot nästa besök. Hann precis kasta i oss en GI-burgare på Max innan vi hämtade blomman och presenten.

Ute i Ljusta var det bara en tredjedel av familjen hemma. Men det dög ju bra det med. Vi hann med att käka kladdkaka och dricka kaffe innan Micke och Viktor kom hem. Viktor var hur söt som helst. Även om han hellre ville sova än visa sina ögon. :)

Åkte därifrån i lagom tid för att hinna förbi Maxi innan de stängde, hittade 2 tändare för 40 kr. Lyckan var gjord! :) Slank ju ner några andra saker, bland annat den nya Ramlösan. Jordgubb/lime. Luktade mer jordgubb än det smakade, men den var helt okej.

Såg ett par Frasieravsnitt innan vi kvällade. Och här är vi nu. :)

Just ja, passade på att lämna tillbaka en av grejerna jag köpte på Flashrean. Skönt. Och passade på att åka förbi ett eventuellt husobjekt när vi hade tid över på lunchen. Pär är dock inte lika intresserad av det som jag. :(

Mammas bullar

Hihi, Emma drömde om min mammas bullar inatt. Jag blev sjukt bullsugen. :) Jag frågade henne om de var goda.

"jupp, som alltid. men de låg i frysen så det var inte nybakt och extra prima!"

Coolt, va mamma? Om du läser detta så får du ta åt dig lite extra och ge Emma en påse nästa gång du bakar. ;)

Även att det verkar som om någon har snott vår spade. Vi hittar den ingenstans på gården iaf, den kan ju ligga nersnöad, men då borde det vara i närheten av bron där den stått och där finns den inte. Jag vilel köpa en ny med tanke på det extrema vädret här.. Men Pär vägrar, han säger att han hellre tänker trampa ner snön. Det ska bli kul att se. :)

Även att det i alla reklamblad bara var utemöbler, dynor och träoljor, hur många köper det i helgen tro? Haha, en snöskoter vore mer användbart!


Kom på en sak till!

Igår när vi var på väg till mamma och pappa så mötte vi vår hyrbil, den som ska vara i Östersund och allt. Rätt coolt!
Jag reagerade på registreringen, redan innan Pär, hur ballt var inte det? :)

Gamle Passat. ;) Nu när vi har Edith tillbaka så känns det nstan som om hon aldrig varit borta. :)

Även att vattenledningsbytet hemma på gatan framskrider, vi har en fet barack utanför oss och en megastor lastbil fanns där imorse också. Det är verkligen lugna, fina gatan just nu.

Blä!


9 april - SNÖ!

Var kommer all denna snö ifrån? Helt hopplöst ju. Morgonpromenaden imorse kändes lång och motig. Men vi promenerade iaf. Friskusar! Det är ju bara att kasta in ballerinaskorna i garderoben igen..

Vi var ut på Blomstelandet med mamma och pappa igår, skulle fixa ihop ett arrangemang till Pärs farmor som fyller 80. Lite kompletteringar på Buketten, det blev helt underbart fint! Mamma är grymt duktig på sånt där.

Pär och jag åkte på Elgiganten och sen på Lidl och shoppade, innan vi åkte till mamma och pappa för att hämta upp blommorna, blev ju även lite hem till oss. :)
Råkade blir lite fikamat där, gott var det. Och lite Äntligen hemma och House. :)

De ringde från Belle Visage nu också, Helena är sjuk så om jag inte byter människa så blir det inget idag. Jag avböjde erbjudandet, hon skulle tydligen behöva springa emellan. Jag väntar.
Och med mina nya lugg så syns det ju inte så väl iaf. Jag älskar min nya frisyr! :)





4 april

Bjuder på en fräckis som snurrat runt i mailen idag. Gammal, men ändå kul.

En man och hans fru var på zoo. 

När de kom fram till gorillan, så blev gorillan alldeles till sig när han fick syn på frun. 
De var ensamma så han sa till henne att visa brösten för apan. 
Hon gjorde det och han vrålade rakt ut. 
- Dra upp kjolen och visa musen, sa han. 
När hon gjorde det kutade gorillan runt som en tok med världens stånd. 

Då tog mannen tag i sin fru och kastade in henne över staketet.
- Ta nu och tala om för honom att du har ont i huvudet och inte vill. 

Hihi, smart karl. :)


4 april

Tänk, att mammor alltid har sånt inflytande på en. Man lyssnar på en gång. :D
Grattis Therese!

Apropå mamma, mina föräldrar var och satte upp gardiner och fixade i vårt tv-rum. Blev skitsnyggt.
Även att mrobror och Binger kom förbi också, blev till att snabbåka på Konsum och köpa mer mjölk till kaffet.

Imorrn blir det kalas för Anton, han fyller två. Stora grabben. :) Blir en tur till leksaksaffären idag, min favoritsysselsättning nästan.

Annars så ska vi avsluta våra medlemskap på verket, vi använder det ju inte längre. Jag har lovat Pär att jag ska börja springa så att vi kan springa tillsammans.. Hua. Men övning ger färdighet, sen har jag ju mitt hopprep och mina hantlar också. Det blri nog bra, billigare om inte annat.

Underbart skönt med helg, jag jobbade nästan ihjäl mig igår på jobbet, jag avklarade mer ärenden än jag nånsin lyckats med. Skulle nog volja påstå att ingen annan skulle kunna toppa det heller, det var helt sinnessjukt!

Pär ska upp till H-sand imorrn och hjälpa sin pappa att köra skit till tippen. Så han kommer senare till Antons kalas, förhoppningsvis inte så sent.

Var hos mäklaren igår och gjorde ett utkast till deklarationen ang lägenhetsförsäljningen. Det är inte alltid kul att göra en vinst, det komme rju surt efteråt. Men det var ju väntat, och blev även lite mindre skatt än vad vi hade räknat med, så det kändes ju bra iaf.

RSS 2.0