27 mars

Min frånvaro här är en följd av det enorma strulet som infann sig då vår bil pajade på vägen hem från stugan. Pajade liksom?? Vi köpte den ny, vi har inte ens haft den i tio månader och den har inte gått ens 1500 mil men ändå blev det bärgningsbil. Bärgningsbil i 7 mil till Östersund, bara för att få reda på att den utlovade hyrbilen ej fanns i Ö-sund. Ingen annan hyrbil heller för den delen. Mamma och pappa fick köra 10 mil ner från stugan för att hämta oss, och sen så fick de köra ner oss på måndagen till Frösöns flygplats för då fanns det en bil. 40 mil extra blev det. Kul va?

Peugeot Assistance betedde sig rätt illa under söndagen, men det artade sig sen när vi fick tag i lite chefer på tisdagen. Bilen står ju dock kvar i Ö-sund, men är klar. Så mamma och pappa tar med sig den hem på lördag och vi har fått låna en bil av Peugeot Center här i Sundsvall.

Sammanfattningsvis så höll vi ömsom på att frysa ihjäl, ömsom irritera ihjäl oss.

Förutom det så var påskhelgen kanon, massor med god mat och slappande. Sällskapsspel och spring i snöhögar med Rocky, plus skoteråkning. En helt underbar helg var det!

Hann även med en skitbra fika med Emma när jag kom hem på måndagen. Släppte av Pär i Timrå, det var ju slutspelsmatch och åkte mot Emma. Vi köpte en av hennes favoritglassorter, kan ju meddela att det även är en av mina nu. Citronglass med citronmarängsbitar i. :D Och jordgubbar hade vi till, SOMMAR!

20 mars - Skärtorsdag

3 timmar kvar innan 4 dagars ledighet, vad skönt det ska bli. Helt underbart.
Chefen hade köpt godis nu i veckan, hon fyllde på i måndags och igår, så vi skramlade en tia var idag eftersom att hon är ledig och så köpte vi godis. För 80 spänn i påsktider får man jävligt mycket godis! :D

Pratade med en trevlig nätplan erare på jobbet, han hade också en golden så vi började skicka bilder till höger och vänster för att jämföra liksom. Det var kul!

Passade på att bunkra tidningar på lunchen på Pressbyrån, men alla fanns inte så vi måste förbi den andra på vägen också. Tidningar är lyxigt, helt suveränt att krypa upp i soffan eller sängen med en alldeles ny tidning. Frasier ska med upp till stugan också, och lite sällskapsspel. Det här kommer att bli grejt!

Åker hem på söndag eftermiddag, så att vi får en ledig dag hemma innan det blir jobb igen. Dock en 4-dagars vecka. Det är ju skönt bara det!

18 mars

Det viktigaste först, kom ut nu bebisen! :)

Andra dagen denna vecka, man har ju lite onsdag eftersom att arbetsveckan är lite kortare. Underbart! På torsdag bär det av upp mot stugan i Åkersjön.

Idag så skall jag hämta mammas bil och sen så ska jag och Emma göra Birsta osäkert. Pär ska till Härnösand och hälsa på Daniel. Skall köpas lite påskpresenter. Bl a till farmor och farfar. Sen ska jag leta kläder till mig själv för delar av pengarna jag fick. Blir nog H&M. Jag skulle behöva ett par byxor faktiskt. Minst. Bara så jävla trist att köpa.


Att fylla år är klockrent!

Fick massor med fint igår! Blir alldeles matt! :) Och glad. :) Lena kunde inte komma, men Robin, Thomas, mamma och pappa var där.

Vi fick varsin bok av mamam och pappa, ist för en blamma sa dem. Det var Jonas Moström, tror jag han heter. Han som skriver deckare som utspelar sig i Sundsvall, ska börja på den första nu i helgen. Åh, det ser jag fram emot.

Jag fick en sån där Change med plats för fyra ljus från Cult Design av Robin, med svart och vita "manscetter". Grymt bra. De hade emd sig ett kuvert med pengar fårn farmor Maj. Aldrig fel. Av mina svärföräldrar och vovvarna fick jag pärlörhängen, ett mycket gott vin, andra säsongen av Frasier, ett par coola tesilar och pengar.

Örhängena sitter i örat och ett avsnitt Frasier såg vi igår, tesilarna skall testas ikväll. Pengarna kan minska lite imorrn. Vi skall iväg ich köpa present åt Robin som fyller år på söndag, så då kan man ju passa på att göra lite egen shopping också. :D

13 mars

Tur att man har datumet längst ner till höger på datorn, annars skulle jag inte alltid ha koll på vilken dag det är. :)

8761 steg blev det igår, och då var det ju ingen regelrätt motion inräknat i det. Idag blev det en morgonpromenad så jag är redan uppe i 6326. :) Men så kommer ju Pärs föräldrar, Robin och mina föräldrar och äter middag ikväll också så då blir det ju inte så mycket motionerande av. Kanske vore läge att sätta fast den på Rocky då? :)

Snuvan och småhostan hänger kvar, i morse kändes det nästan värre. Hur går allt sånt här till? Försvinn!

Stegräknare

Japp, idag börjar tävlingen. Man ska gå till Amsterdam. Stegräknaren skall vara på från att man kliver upp på morgonen. Fram till mitten av juni. Undra om man egentligen vet vad man har gett sig in på? I princip hela vår avdelning är med iaf, så vi är uppdelade i två lag. Minst 10 000 om dagen skall man komma upp till. *pustar*

This is a shitty day!

Eller kanske ändå inte, men vi är alldeles för lite folk på plats och det innebär att man får en hel del ärenden på sitt bord som inte egentligen skulle ha hamnat där. Sånt är ju lite synd! Tid tar det också.

HIttade en ny favoritblogg för ett tag sen, men den glömde jag liksom bort under förra veckan eftersom att jag har alla mina favoritbloggar på jobbets favortier.. Skönt att vara tillbaka i det avseendet! :)

Pär installerade vår bärbara dator igår också! Perfekt, satt i soffan och surfade för första gången. Sen ringde Emma och då glömde jag bort resten sen. Såg Kockduellen iaf, jag är nog lite mer förtjust i Staffan Ling. Men det ger sig nog med tiden. Min typ av program iaf!

Desperat

Haha, att sitta på jobbet och försöka med mycket samtidigt är ingen hit. Försökte få till nån cool bakgrund och annan färg, men det blev bara pannkaka. Jag ger upp! Det får bli en annan dag, när jag är äldre än 30 och har skaffat mig ett tålamod kanske. Suck!

Måndag

Eftersom att jag inte jobbade alla dagar förra veckan, hade ju ingen röst, så känns det nästan kul att vara tillbaka. Attans förkylning...

Den känslan brukar ju hålla i ett par timmar, sen vill man vara ledig igen.

Det var full fart igår. vi klev upp halv nio. Och sen höll vi på med matlagningen ända till alla kom vid ett. Pju!
Men det blev ruggigt gott och folk var nöjda. Fick massor med bra presenter också. Coolt!

Jocke och Emil kom sen på kvällen för att se lite Morden i Midsomer. :)

Pelle är ute på studiebesök med Reöacom idag, så han lämnade jag i Birsta vid halv åtta, så jag var dessutom tidigare än vanligt till jobbet imorse! :)

Premiär

Ny blogg. Min tanke var att starta den igår, på min födelsedag. Men min dator ville inte alls riktigt.
Jag är 24 år nu, helt sjukt! Hur gick det till?

I vilket fall som helst så tröttnade jag på den gamla bloggen, eller noggen kanske man ska kalla den. Den var seg och inte alls samarbetsvillig! Ungefär som min dator just nu! Ska ta och bränna över mina bilder på cd-skivor. Sen kasserar vi den här datorn. Dags att plocka upp den bärbara datorn, som legat i sin kartong sen i november tror jag.

Inbillade oss att vi behövde en extern hårddisk för att flytta över lite saker, men det enda vi egentligen behöver ha är ju bilderna. Musik och liknande går ju att få tillbaka. :)

Anyway, idag skall det sista inhandlas inför morgondagen då släkten kommer och grattar. Sen ikväll så kommer Therese och Micke. Måste vara nåt slags nytt rekord? Vi träffades ju hos dem i onsdags, och nu hos tre dagar senare. Den trenden låter bra, tycker jag!


RSS 2.0