Godmorgon

Eller god vete fan, trött som vanligt. Skulle jag inte vara trött en vardagsmorgon så skulle jag ju tro att nåt var fel. :)

Lämnade Rocky hos farmor och farfar igår. Han får en glidig vecka.

Malin, Daniel och Alvin var och hälsade på igår, Alvin har ju blivit så stor.  Och underbart söt med de där lockarna. :)

Vi åkte en sväng runt Alnö när vi hade lämnat Rocky och sen åkte vi hem och såg ett avsnitt Dexter.

Fredag kväll spenderades på Champinjonvägen, det var kul som alltid. :) Rocky gillade Viktor, han är bebistokig den där hunden. :) Undra om det smittar? :) Insåg iaf att jag suger på att "spotta pil"..

Jag och Rocky slappade i söndags, vi körde ryggläge mest hela dagen. Sjukt skönt.

Idag så blir det vattning hos mamma och pappa, de har alldeles för mycket blommor. Bli ren gräsklippning här denna vecka också, så att det är fint när de kommer hem på lördag. :)

Avis!

Attans mor och far vad de glider nere i Italien.
33 grader varmt igår, allt var sig likt och maten var super.
Jag vill också!!!

Lika bra idag tydligen, varmt som faan, direktcitat från pappa.
De ligger på stranden nu! Och vart sitter vi? Mulet, duggregn, 13 gr imorse när vi promenerade med Rocky.
Städning, tvätt hemma och vattnande hos mor och far står på schemat!
Underbart. :)

Självmant!

Japp, väldigt länge sen jag hann uppdatera innan nån hann börja mobba mig för att det var länge sen jag skrev. :) En seger till mig!

Nu sitter mamma och pappa på flyget till Italien. Läskigt, de har ju aldrig lämnat mig så länge förut. :)
Avis är jag också, tänk all glass de hinner äta där nere!

Det börjar lugna sig här på telefonfronten, man kan pusta ut lite. *ta i trä*

Kockade lite fläskfilégryta igår, mumsigt. Ska kasta i oss den på lunchen och sen gå bort på Zara och se om vi kan hitta några festkläder till Viktor. Borde inte vara omöjligt, Det är ju sista lunchen nu innan vi måste åka hem tre dagar i rad på vår lunch och rasta Rocky. Farmor och farfar åker ju iväg imorrn på bussresan till Norge, tror att det var Norge iaf.

Åt lunch igår med Lisa, sushi. Var evigheter sedan kändes det som. Gott var det, plus att det var kul att hinna prata lite med Lisa innan hon åker. Hon passad epå att dyka förbi igår kväll också när jag, Emma, Pär, Jocke och NIklas hade bänkat oss för ett avsnitt Morden i Midsomer. Även att hon hade bakat väldigt mumsiga muffins. Underbart!

Det bästa med att ha Rocky är att vi nu kliver upp kl sex och går en promenad med honom, oavsett om man är trött eller inte. Man blir liksom tvungen, annars kan man ju ligga kvar om man är tröttare än vanligt.

Han la sig och protestsov idag när vi skulle gå, tur att farmor och farfar kommer och leker med honom och tröttar ut honom vid lunchtid. :) Då blir han glad!

Sen en rad om Springsteen:
Han är fantastisk! Helgens konserter vad underbara. Vi sjöng allsång med honom på fredagen! Underbart!

Var kul att vara nere och bo hos Thomas också, det var ett par år sen vi var hos honom nu. Han är ju hos oss betydligt oftare, så vi ses ju relativt ofta ändå som tur är. :)


Ny dag, nya möjligheter ;)

Jag var sjukt trött imorse. Helt vansinnigt, somnade i sängen igen. Efter att jag hade duschat!! SKumt men sant. Fick bli lite turkisk ypghurt, rivet äpple och kanel till frukost på jobbet sen. :)

Jag har två paket att hämta ut också, ett från H&M och ett från inreda.com
Det ska bli lattjo!

Kom på att vi ju måste se till att åka till mamma och pappa nu igen, det är ju mindre än en vecka innan de åker till Italien!
Sicka lirare! Vi som ska ha Råttan måste ju ha lite koll. :) Plus att det väl ska vattnas blommor, plockas i landet och klippas gräs. Tur att de har en svärson. Hihi!

Det blir hårda tider när vi måste kliva upp varje morgon för att rasta Rocky, och åka hem på lunchen. Fast när farmor och farfar kommer hem fårn Norge, då rastar de ju garanterat honom på luncherna om de kan. Ska kolla det med dem när vi grattar farfar på söndag tror jag att det blir.

I söndags var vi ut och åt på Lörudden med Pär släkt, minus mamma Lena. Helt underbart gott! Att man inte är där oftare. Det vattnas i munnen nu igen bara jag tänker på det, det var gott från förrätt till efterrätt. Jag tog bilder, men sladden är ju hemma så klart. Bilderna kommer. :)

Vi var hos mamma och pappa i lördags och åt räkor och aioli, spelade På Spåret och tittade på en Van Veeteren-film. Det var mysigt! Framför allt så vann Pär och jag. Mycket viktigt. Vi hade ju dessutom jobbat övertid på morgonen på jobbet, i fyra timmar. Jag lyckades även få nackspärr på jobbet, vet inte hur det gick till. Men jag var rörlig som en 90-åring både lördag och söndag.

I söndags på dagen var vi och tittade på backtävlingarna på Södra Berget också, Pär och hand biltokeri. Det var varmt, långt att gå, och fullt med mygg. Jag har 9 stycken myggbett på benen/fötterna. Det kliar. :)

Dags att gå och hjälpa min kära arbetskamrat nu. Plikten kallar!

RSS 2.0