Studentveckan

Tänk att vissa får ta studenten nu, vad mysigt. Dock hade de väl kunnat få lite bättre väder, stackarna.

Redan onsdag. Halva veckan gjord. Det är en hård vecka det här. Husvisning igår, rätt ointressant visade det sig dock. Idag är den enda obokade dagen denna vecka tror jag. Imorrn är det födelsedagsmiddag för svärmor Lena som fyller 50. På fredag är det 60-årsfest för morbror Bert. På lördag skall vi åka tåg ner till sthlm och hämta vår nya bil. På söndag kommer Anders och Alexander förbi och då ska vi väl pyssla hemma bara den dagen antar jag. Ute alltså, med skrapning av ena garageväggen och sånt där hemskt vuxengöra. Usch!

Passade på att shoppa Lenas presenter igår efter visningen, sen åkte vi hem till mamma och pappa för att Aivy och Lennart skulle komma och hälsa på, hade faktiskt inte träffat dem på evigheter. Det var riktigt kul att träffa dem igen, får hoppas att det inte dröjer alltför länge till nästa gång.

Åkte hem vid nio, såg på fotbollen och lagade mat samtidigt. (till matlådorna, hade ju lovat Malin att ha mat med oss idag, och det brukar vi ju ha för det mesta också.) Pär dammsög och torkade golv, helt underbart. Luktade gott av Ajax även imorse. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0