Godmorgon, gott folk!

Ny vecka, nya utmaningar. Arbetsdagen igår tog helt kål på mig, helt sjukt. Både Pär och jag gick härifrån med dunkande huvud. Slutade med att vi la oss i sängen och vilade när vi kom hem. Det var fan den stressigaste dagen ever!

Helgen var super, i fredags så åkte vi ut på Alnö med Emma och EMil och där fanns ju farmor och farfar på plats. Vi gratisfikade (farmor och farfar är bra. :) och sen så gled vi mot Maxi för att handla.

Blev en sillunch med nubbe, vi hade ju gjort egen med smak av äpple, citron och mynta. HUur gott som helst, jag har väl aldrig snapsat så mycket. Den skall göras fler gånger. Lagom till vi skulle börja grilla på kvällen så kom Sven och Isa och joinade oss. Vi hade massor med kul allihopa.

På lördagen så åkte vi ner till mamma och pappa och spelade lite kort. Sen så åkte vi hem och gjorde oss klar, så skjutsade mamma och pappa ner oss till stan. Där väntade Therese och Micke, middag på O'learys med lite cider, sen så traskade Therese och jag mot bion. Sex and the city! Bra, men kanske lite lång. Men de är ju sköna som sjutton. Efter det fick vi en befallning om att infinna oss på casinot, där satt Micke och Pär och drack öl och whiskey. Hemskt oväntat. Pär hade lite tur ett tag på Black Jack, vilken bland annat köpte mig en drink. Hollywood, visste att den nya Aivy med tuttifruttismak skulle vara gott. Blev en lift med Micke och Thereses taxi hem, trots att halvsneda Pär inbillat sig att vi skulle gå hem.

Väcktes på söndagen av att mamma och pappa kastade in ocky, de skulle upp till stigan över dagen. Vi sov vidare med en till kluns i sängen. När vi vaknat till liv åt vi frukost och begav oss ut mot Alnö, till Janne och Binger. Rocky och jag badade medan de andra såg på. Var är alla vikingar??? :D

Vi tog oss hem och gjorde middag och sen så kom Jocke och Niklas och spelade Monopol. Mamma och pappa kom och hämtade Rocky. Efter det såg vi ett avsnitt MiM med Jocke och NIklas innan de åkte hem.

Jag har ju fotat en massa i helgen, men jag har inte överföringssladden med mig på jobbet. Får lägga in de bilderna ikväll eller imorrn på jobbet om jag kommer ihåg sladden.

Idag så ska jag skutta ut till Birsta med Emma efter jobbet, Pär ska träffa Leo och fika.

Nöjda och glada alla?

Kommentarer
Postat av: Therese

Men till Pärs försvar erbjöd han ju sig att bära dig hem! ;)

2008-06-24 @ 17:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0