Bloggen strular som vanligt

Hade ju lovat att skriva igår, men det blev det inget av. Edith har fått flytta till Västerås nu iaf, så det körs Skoda i väntan på att vi får hämta den nya bilen. Åh, jag saknar henne faktiskt! Hon är ju tjusig!



Flaggstången är nerfälld, rävdes fem pers för det. Den kommer att bli superfin nu när rosten slipas bort och den målas vit igen. Anticimex dissade våra krav på att de skulle fixa till bron, så det får vi göra själva. Taskigt nog!

Idag så ska det firas att Lisa blir lärare. Hur coolt som helst!!  Sen så ska det grejas lite hemma på tomten också. Imorrn kommer Emma, Emil, Jocke och NIklas och grillar lite. Vi firar ju 1 år i huset imorrn. Ett år sedan vi fick nycklarna. :)

Vilket påminner mig om att vi ska på en annan husvisning den 10 juni. Man måste ju hålla kollen. :)

Annars har veckan varit lugn, vi var ju tvungna att återhämta oss efter att familjen Westin varit hos oss och röjt. ;) Hihi, nej då! Kul hade vi!

På jobbet så hopar sig arbetet, semestrarna har delvis börjat och folk är sjuka. Det är ju så att man får huvudvärk redan nu. Hua!

För övrigt ringde farbror polisen faktiskt ang polisanmälan! De kommer att besöka killen med hundarna och pratade även nåt om att man kan tvinga dem att ha dem kopplade och med munkorg i vissa lägen. Munkorg låter ju super!!!!



Vad tycks om min Anja-säl från i påskas i stugan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0